Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 810.264 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: Vezetékes: 061/427-0297 | sportvilag@sportvilag.com

HYDRO FORCE White Cap SUP szett 305x84x12 cm Bestway

Eredeti ár: 132.290 Ft
Akciós ár: 110.240 Ft
A készlet erejéig!
db  
Termékadatok
Cikkszám:
65342
Rövid leírás:

HYDRO FORCE White Cap SUP szett 305x84x12 cm 

Kategória : ALLROUND

A Bestway Hydro-Force White Cap tökéletes választás, ha kezdő SUP-os ként szeretne egy megbízható és stabil, de mégis megfizethető árú felfújható deszkát vásárolni, mellyel elsajátíthatja az alapokat. Csendes tavon evezéshez, túrázáshoz ajánljuk.
Megérkeztek az új Hydro-Force SUP-ok az Aqualinghez. A vevői igényekre, és tapasztalatokra gondosan odafigyelő tervezés eredménye egy minden tekintetben szuperül teljesítő termékcsalád lett.
Az állva evezés összes területét lefedő, minden igényre megoldást kínáló termékskála a szakértők szerint is fantasztikusan sikerült, miközben az árát sikerült alacsonyan tartani. A Hydro-Force továbbá egyedülálló kombinációkat kínál kiegészítőkkel, üléssel és kombinált evezővel.
White CAPa SUP-ok közül az ideális választás azok számára, akik még csak ismerkednek a sporttal vagy túrázásra keresnek kényelmes deszkát. A könnyen irányítható, stabil SUP lehetővé teszi, hogy csak az élményre figyeljünk.


Tulajdonságai:

Termékleírás
Sportvilág