Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 2.168.463 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: Vezetékes: 061/427-0297 | sportvilag@sportvilag.com

Bestway Hydro-Force Kahawai SUP

Eredeti ár: 162.060 Ft
Akciós ár: 127.320 Ft
A készlet erejéig!
db  
Termékadatok
Cikkszám:
65308
Rövid leírás:

 

 Hydro Force Kahawai Stand Up Paddle Boar

  • Terhelhetőség: 140 kg
  • 310 cm  x 86 cm x 15 cm  

Ideális közepes és hosszú távú utazásokhoz, a Bestway Hydro Force Kahawai deszkának számos funkciója van, amelyek megkönnyítik az utazások kényelmesebbé  tételét.

Azok számára készült, akiknek nagyobb tapasztalata van a paddleboardon, a Kahawai-t úgy tervezték, hogy minden használat során jó legyen, beleértve a sebességet, a manőverezhetőséget, a nyomon követést és a stabilitást.

Könnyű súlya mellett a több fogantyú lehetővé teszi, hogy könnyedén hordja ezt a deszkát, bárhová is megy. Az elülső részen elhelyezkedő rugalmas zsinórok extra tárhelyet biztosítanak, ha úgy dönt, hogy hosszú útra utazik. A csúszásgátló tapadásgátló megakadályozza a csúszást és segíti a felhasználót az egyensúly fenntartásában.

A Drop Stitch anyagból készült Bestway Kawahai SUP erős és ellenálló , páratlan szilárdsággal és tartóssággal. Ne tévesszen meg a könnyű súlya, a Drop Stitch anyag rendkívül merev tulajdonságokkal rendelkezik, köszönhetően a több ezer összefonódó poliészter szál hálózatának, amely lehetővé teszi, hogy ellenálljon a nagy súlynak, miközben könnyű szállíthatósága miatt könnyű. Miután lebegő dokkokat,  repülőgép szárnyakat is használtak ebből az anyagból, maximálisan megbízhat ebben az anyagban, amelyből ez a felfújható deszka készült.

Tartalom: 1 deszka, 1 lapát, 1 kézipumpa, 1 hátizsák, 1 bokapánt és egy javítókészlet.

Termékleírás

Sportvilág