Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 314.966 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: Vezetékes: 061/427-0297 | sportvilag@sportvilag.com

Nike Everyday All Court 8P kosárlabda

12.730 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
100.439.472
Rövid leírás:

 Tartós külső -belső minden típusú pályához
- Mély csatornák a
labdaszabályozáshoz - Ragadós felület a jobb tapadás érdekében
- Beltéri/Kültéri labdák


jellemzői:

- Tartalom: 85% gumi, 15% szintetikus bőr
Nike Everyday All Court 8P  kosárlabda

Termékleírás

1962-ben Bill Bowerman edző és Phillip Knight középtávfutó belekezd a Japán Onitsuka Tiger cipők importálásába, hogy megtörje a német sportszergyártók egyeduralmát.
Különösen Bowerman látott nagy lehetőséget a fejlesztésben. Először a cipők felső részének anyagán változtatott, könnyebbé téve ezzel a cipőket. Ennek eredménye a híres Marathon modell.
1971-ben álmodták meg a cég nevét, szó szerint. Az egyik vezető alkalmazottja, Jeff Johnson Nikével, a győzelem görög istennőjével álmodott. Felvetette ezt a nevet javaslatként, ami végül elfogadásra került. Knight ezután volt tanítványát kérte meg a mára híres logó megalkotására. A pipa, ami Niké szárnyaira utal azóta is egyet jelent a Nike-al.
Bowerman eközben a cipők talpának könnyítésén dolgozott,. Létrehozott egy rücskös, rugalmas gumitalpat felesége gofrisütője segítségével. Az 1976-os olimpiai selejtezőn már sok sportoló Nike cipőt használt.
1985 kijön a Michael Jordan nevét viselő első Air  Jordan, amit számos modell követett. 1987-es Air Max légtalpa a korábbi cipőkhöz képest nagyobb párnázottsággal rendelkezett, így hamar nagy népszerűségre tett szert. Mára már több játékos nevével fémjelzett, cipőt és egyéb termékeket gyárt a Nike: Paul George, Kyrie Irvin, Kevin Durant, Lebron James.
A Nike célja megalapítása óta a sport szellemiségének megtestesítése vásárlói számára.

A világ legnagyobb sportvállalata, a Nike világszerte jelen van, és többek közt olyan sportágakban tevékenykedik, mint a kosárlabda, a futball, az atlétika, az amerikai foci vagy a tenisz. A vállalat folyamatosan fejlődésre törekszik, ezért számos technológiát fejlesztett ki, mint a Dri-Fit, az Air Max, az Air Zoom, a Shocks, a Therma-FIT, a Lunarlon, valamint a legújabb Flyknit-technológia, amely hozzáadott értéket kínál a sportolók számára, akik ennek köszönhetően jobb eredményeket tudnak elérni. A Nike kosaras arcai között olyan nevek szerepelnek, mint Michael Jordan, Kobe Bryant, LeBron James, Kevin Durant, Kyrie Irving vagy Paul George, akik mind elismerik a márka minőségét.

Sportvilág