Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 810.264 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: Vezetékes: 061/427-0297 | sportvilag@sportvilag.com

Joma TOP FLEX bőr teremcipő 2023/24 ÚJ

Eredeti ár: 26.450 Ft
Akciós ár: 22.040 Ft
A készlet erejéig!
db  
Termékadatok
Cikkszám:
TOPW2328IN
Rövid leírás:

A felsőrész nagyon rugalmas bőrből készült, amely erőt, mozgásszabadságot és légáteresztő képességet biztosít. Belül húzásálló és puha textil béléssel. Azokon a stratégiai területeken, ahol további szellőztetésre van szükség, a VTS rendszert beépítették, amely lehetővé teszi a levegő be- és kiáramlását.

A boka területén és a nyelvben hab került a kényelem, a könnyű súly és a tartás érdekében. A nyelv alkalmazkodik a láb formájához a tökéletes tartás érdekében, ez a funkció a PERFECT FIT fűzőkkel van optimalizálva.

Tartalmaznak egy extra gumidarabot a lábujjakon, melynek célja a terület védelme, valamint a rúgás pontosságának és erejének javítása.

A középtalp robusztus és rendkívül strapabíró filonból készült, amely maximális stabilitást biztosít a labdarúgónak, ugyanakkor elnyeli a pályán történő leszállás és a lökések által okozott ütéseket. Gyors játékosokra optimalizálva.

A talp kiváló minőségű gumiból készült és kiváló kopásállósággal rendelkezik, amely tökéletesen tapad a beltéri pályához. Ez a DURABILITY technológiának köszönhetően lehetséges, amely meghosszabbítja az oktatók használati élettartamát. ROTATION geometriai szerkezeteket is beépítettek, amelyek elősegítik a biztonságos fordulást és megakadályozzák az esetleges sérüléseket. Nagyfokú rugalmasságuk a FLEXO hajlítási vonalaknak köszönhetően a láb mozgásaihoz is alkalmazkodik.

 

SSZ: 485

Termékleírás
Sportvilág