Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 1.291.672 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: Vezetékes: 061/427-0297 Mobil: | sportvilag@sportvilag.com

Joma Mundial 2304 IN bőr kék teremcipő

20.990 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
2304IN
Rövid leírás:
A cipők kis súlya csökkenti a lábak fáradását, ami jelentősen javítja a használat kényelmét hosszú edzések során is. Ráadásul a könnyű lábbelik nem terhelik a játékost és nagyobb mozgásszabadságot garantálnak.
Stabilizáció
A boka játék közbeni elcsavarodása vagy ficamodása kockázatának minimalizálása érdekében ennek a cipőmodellnek a szerkezete jó stabilitást biztosít. Ez kényelmesebbé és biztonságosabbá teszi a gyors irányváltásokat vagy a hirtelen csúszásokat.
Kopásállóság
Ez a modell tartós anyagokból készült, így kopásálló. Ennek köszönhetően a cipő nagyon intenzív és gyakori használat mellett is sokáig bírja.
Tapadás
A talpakat úgy tervezték, hogy nagyon jó tapadást biztosítsanak a teremben még gyors kanyarodás és hirtelen irányváltások során is. Ez lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy dinamikus játékmódot kapjon.
Amortizáció
A lábbelit ésszerű amortizáció jellemzi, amely felelős a gyártás során használt anyagokért és rendszerekért. Kényelmesebb és biztonságosabb lesz a játék, és a fáradt lábak érzése minimálisra csökken még egy hosszú edzés után is.
 
SSZ: 461
Termékleírás
Sportvilág