Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 810.264 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: Vezetékes: 061/427-0297 | sportvilag@sportvilag.com

Joma Top Flex bőr teremcipő

17.840 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
TOPW 2016 IN
Rövid leírás:

DURABILITY (TARTÓSSÁG) Egy olyan magas minőségű gumírozott technológia, mely a talp, kopások elleni tartósságát hivatott elősegíteni, és ezzel a cipő élettartamának meghosszabbítását biztosítani.

PROTECTION (VÉDELEM). Egy speciális anyag, amely a cipő különböző részein kerül elhelyezésre. Szerepe, az adott rész megerősítése, illetve a cipő tartósságának biztosítása.

FLEXO (FLEXO) Arovátolt talpba helyezett hajlítást elősegítő rendszer ergonomikusan került elhelyezésre a cipő talpába, mely azt az előnyt biztosítja, hogy lépés közben, egy teljesen egységes áthaladást biztosít a cipő orra és sarka között. A sarokrész, a talp közepe felé irányítja a lépés közbeni hajlást. Ezzel jobb kapaszkodást, illetve rugalmasságot biztosítva a cipőnek.

CIPŐFŰZŐ ZSEB) A cipő nyelvén kialakított kis zseb, amibe a cipőfűzőt lehet elrejteni. Leginkább a túr cipőknél került alkalmazásra.

SSZ: 442

Termékleírás
Sportvilág