Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 2.168.463 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: Vezetékes: 061/427-0297 | sportvilag@sportvilag.com

Joma Mundial 2001 teremcipő

18.510 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
2001
Rövid leírás:

A Joma Mundial felsőrésze a lehető legjobb rugalmasságot és lezárást biztosítja. A felsőrész mikroszálas, TPU betétekkel és erős szövéssel rendelkezik. Ezenkívül a lábujj megerősített, hogy hosszabb tartósságot biztosítson.

A cipő phylon külső talppal van felszerelve, amely rendkívül könnyű, rugalmas és jó ütéselnyelő. A külső talp biztosítja, hogy a cipő kis súlyú és elég rugalmas legyen a technikai játékmódhoz, ahol a fordulatok, cselek és trükkök ennek természetes részét képezik. Ezenkívül megvédi a bokáját, a térdét és a hátát a többletterheléstől, , amikor fut és bekapcsolja a kemény felületet.

A külső talpnak vannak olyan részei, amelyek gyorsabban kopnak, mint más területek. A Joma ezért kombinálta a talpukat gumival, így ez egy jobban kopó gumi azokon a területeken, amelyek a leginkább elhasználódnak, így a cipők tartóssága megnő. A phylon talp látható az elülső lábakon, a sarkon és a láb közepén, és jobb érzést biztosít . Ezenkívül a phylon és a gumi nyolcszögletű zónákra van osztva, ami nagyobb rugalmasságot biztosít, ami lehetővé teszi a gyorsabb fordulást a kemény felületeken.

Ez a beltéri cipő nyom nélküli talppal rendelkezik, és  beltéri felületekhez készült.

 

SSZ: 441

Termékleírás
Sportvilág