Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 314.966 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: Vezetékes: 061/427-0297 | sportvilag@sportvilag.com

MASSZÁZSMEDENCE, 6 SZEMÉLYES, 216x71 cm, MOBIL JACUZZI PURESPA BUBBLE BY INTEX 28428

Eredeti ár: 336.050 Ft
Akciós ár: 314.210 Ft
A készlet erejéig!
db  
Termékadatok
Cikkszám:
28428
Rövid leírás:

Felfújható, buborékos forróvizes medence. Felhasználóbarát, könnyen és gyorsan felállítható, üzembe helyezhető. 13 Amperes, hálózati csatlakozóról működtethető, 140 darab 65 W-s légfúvóval hajtott befúvóval rendelkezik, lyukadás mentes, háromrétegű fallal, a gyors kihűlést gátló, energiatakarékosságot biztosító, szigetelt fedéssel.

A PureSpa rendszer kulcsa az egyedülálló "Fiber-Tech" száltechnika alkalmazása, mely különleges stabilitást kölcsönöz a medencének, egyben megtartva a korábbi szerkezetek kényelmét, mely biztosítja a frissítő luxus élményét. Kényelemre tervezték, tartósságra kivitelezték.

A PureSpa egy gombnyomásra adja a pihenést. A könnyen kezelhető vezérlő panel aktiválja a fúvóka rendszert amely biztosítja Önnek a frissítő masszázst. A fűtőrendszer az Ön személyes igényéhez igazítja a működést, hogy a berendezés használat stressz-mentes legyen. A fűtőrendszer óránként körülbelül 2 °C-al emeli a vízhőmérsékletet.

Vízkővédelmi rendszerrel ellátott, az élettartamot és teljesítőképességet meghosszabítja, valamint megakadályozza a vízkő lerakódását.

Csomag tartalma:

  • pezsgőfürdő fólia váz
  • papírszűrőbetét
  • külső hővédő burkolat
  • műbőr borítású thermo védőtakaró
  • vízforgató gépészet és vezérlő egység
  • DVD lemez (az összeállításról videó)
  • Intex S1

FIGYELEM!

Életvédelmi előírásoknak megfelelően használjon életvédelmi áramvédő kapcsolót (FI relét).!

Amennyiben beüzemeli a terméket és víz éri, abban az esetben - egészségügyi okok miatt - nincs lehetőség az internetes 14 napos elállásra! Használatba vétel esetén, nincs elállási jog!

Az összeállítási útmutatóban szereplő 5. számú nyomásmérő elem nem tartozéka a terméknek, az tévesen szerepel a gyár által mellékelt magyar nyelvű használati útmutatóban!

Termékleírás
Sportvilág