Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 2.168.463 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: Vezetékes: 061/427-0297 | sportvilag@sportvilag.com

Tanulótorony

37.030 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
KCH03
Rövid leírás:

Tanulótorony gyekeknek

Csak natur színben rendelhető!

Konyhai kisegítő által a tökéletes termék a gyerekeknek, akik szívesen segítenek a szülőnek a konyhában, és nem éri föl a pultot. Ez a termék lehetővé teszi, hogy kialakuljon a szenvedély a főzés iránt korai korban. A kiváló minőségű fenyőfa szilárd kivitelezése miatt a konyhai segítő évekig szolgál bennünket.

Technikai paraméterek:

  • teljes méretek (SzxMxM): 40x52x90 cm
  • a platform magasságának beállítása: 19,5 - 35,5 - 55 - 74 cm
  • platform méretei: 39x29 cm
  • anyaga: tömör fenyő
  • felületkezelés: természetes
  • a gyermek ajánlott életkora: 1+
  • teherbírás: 100 kg

Hogy önállóan, mégis biztonságosan segíthessen, érdemes beszerezned számára egy úgynevezett tanulótornyot, ami megkönnyíti, hogy egyedül megközelíthesse a felnőttekre méretezett tereket, - például a konyhapultot, vagy a mosdót a fürdőszobában - ugyanakkor garantálja biztonságát, hogy nehogy leessen, miközben mondjuk épp neked "segédkezik".

Montessori gyermeknevelés egyik fő gondolata a gyermekek függetlenségre nevelése, a mindennapos tevékenységek korai, önálló ellátására való ösztönzése. Az angolul learning tower névre keresztelt bútordarab, pedig ehhez segíti hozzá a kicsiket. Erre segítség nélkül is fel tudnak mászni, így önbizalmuk és készségeik is folyamatosan fejlődnek. Nem kell folyton segítséget kérniük, ha épp megmosnának egy almát a mosogatónál, biztonságosan szemlélődhetnek a konyhapultnál anélkül, hogy arra kelljen figyelned nem csúszik-e ki alóluk a szék vagy nem borulnak-e fel, vagy esnek-e épp hátra.
A tanulótoronynak számos további előnye is van, akkor is, ha te nem a már említett Montessori elveket követed. Egy bizonyos kor után ugyanis majdnem teljesen esélytelen bármilyen tevékenységet hatékonyan elvégezni a kicsik nélkül; mindent látni szeretnének, aktív részeseivé akarnak válni a leghétköznapibb teendőknek is. Sokan ültetik fel ilyenkor a konyhapultra a csöppségeket, de lássuk be ez nem a legbiztosabb megoldás, egy aprósággal a karodban főzőcskézni pedig szinte lehetetlen. Éppen ezért jó a tanulótorony, hiszen ott biztonságos környezetben figyelheti, mit csinálsz, majszolhat a levesbe előkészített zöldségből, vagy próbálgathatja ő is különböző korának megfelelő készségeit, a mosogatástól a zöldségpucoláson keresztül, később akár egészen az étel kavargatásáig.
A tanulótorony a fürdőszobában is hasznos lehet, hiszen a gyerekeknek mindig nehézség a mosdópult elérése.
 
 
 
Termékleírás
Sportvilág