Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 2.168.463 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: Vezetékes: 061/427-0297 | sportvilag@sportvilag.com

Bordásfalra akasztható csúszda

34.130 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
001
Rövid leírás:

Méret: 200×40 cm. A csúszdát rögzítőkampóval együtt szállítjuk. A képen látható bordásfal nem tartozék, külön megvásárolható.

A bordásfalra akasztható csúszda remek készségfejlesztő kiegészítő.

Alkalmas a bordásfalhoz kapcsolódó edzések változatos használatához.

Élvezetesebbé tehetjük a gyermekek számára az edzést, mindeközben észrevétlenül, játékosan fejlesztik izmaikat és egyensúlyérzéküket a mászás, húzódzkodás, kapaszkodás segítségével.

Meredeksége és magassága a bordásfal fokaihoz mérten beállítható.

Ideális tornatermi használatra a színesebb és szórakoztatóbb tornaórákhoz. A terméket ajánljuk óvodáknak és gyógytornák kellékeként is egyaránt, vagy otthoni használatra is. 

Méret: 200×40 cm.

A csúszdát rögzítőkampóval együtt szállítjuk. A képen látható bordásfal nem tartozék, külön megvásárolható webáruházunkban. 

A csúszdára 2 év kiterjesztett garanciát vállalunk!

 

KÉRJÜK A RENDELÉSKOR A SZÁLLÍTÁSI DÍJ KIVÁLASZTÁSKOR VEGYÉK FIGYELEMBE A TERMÉK PARAMÉTEREIT!

A szállítás megrendelésénél egy darab - a leghosszabb oldalon mért - 170 centimétert meghaladó vagy 40 kg-nál súlyosabb termék esetén, a HÁZHOZSZÁLLÍTÁS opciót kérjük kiválasztani!

Amennyiben egyszerre több, nagyobb terjedelmű terméket vásárol, úgy a szállítási költség is arányosan nő, ez esetben kérjen egyedi ajánlatot!

Termékleírás
Sportvilág