Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 2.168.463 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: Vezetékes: 061/427-0297 | sportvilag@sportvilag.com

Swedish POSTURE Flexi tartásjavító

20.250 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
820344
Rövid leírás:

POSTURE® Flexi – Megfelelő testtartás bárhol, bármikor!

A Posture Flexi egy hámszerű pánt, amely segíti a helyes testtartást. Egy állítható tépőzáras pánttal mindenki megtalálja a saját méretét, amely rendkívl egyszerűvé teszi a használatát.

Termékleírás

Kényelmes és diszkrét, így láthatatlan, ha ráveszel egy ruhát. Akár minden nap hordható a számítógép előtt ülve, edzés közben vagy után és különleges alkalmakkor, partikon vagy üzleti megbeszéléseken. Tökéletesen illeszkedik az alkatodhoz és a méreteidhez!

A Posture Felxi gyengéden aktivizálja azokat az izmokat, amelyeket a megfelelő testtartás érdekében erősíteni kell. Így megtalálva a természetes egyensúlyt a test elülső és hátsó részén található, a tartást befolyásoló izmok között. Ráadásul enyhén nyújtja a mellizmokat, amelyek az ülőmunka mellett gyakran megrövidülnek és előrehúzzák a vállakat. Egy jó testtartás növeli az oxigénfelvételt és a szervek is hatékonyabban tudnak működni, ha nem görnyedt a tartás.

Szín: fekete

Termékleírás
Sportvilág