Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 2.168.463 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: Vezetékes: 061/427-0297 | sportvilag@sportvilag.com

Jóga matrac, csúszásmentes, 10mm, Salta

4.910 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
110058
Rövid leírás:

JÓGA MATRAC, CSÚSZÁSMENTES, 10MM, SALTA

A jóga a tested összes adottságát kihasználva segíti elő annak egészséges működését. Célja hogy rugalmassá, és hajlékonnyá tegye testedet. 6 mozgásfajtát tartalmaz: az izmok összehúzása, kinyújtása; préselése és csavarása; oldalra nyújtása; előre-hátra hajlítása és a test megfordítása.

Ez elsőre ijesztő lehet, azonban ha elkezded ezt a sportot, akkor a tested egyre inkább engedelmes lesz a gyakorlatoknak, és neked. Pontosan ezért ajánljuk bármelyik korosztálynak. Rendszeres gyakorlással az izmok rugalmasabbá, és erősebbé válnak, leginkább a tartásodért felelős vázizomzat.

Termékelőnyök

Mire jó a jóga matrac?

Az ilyen vastagságú szőnyegek kényelmet és biztonságot nyújtanak. Kímélő jóga gyakorlatok során (ilyen a Hatha, kismama, regeneráló) lassan követik egymást az ászanák, aminek köszönhetően közepes intenzitású fizikai hatás éri a test. A nyakcsigolyákat és az ízületeket védi a matrac.

Milyen sportoknál érdemes használni?

Sokan úgy gondolnák, hogy a neve alapján csak és kizárólag a jóga során érdemes használni. Az alábbi sportok során is tökéletes választás:

  • pilates,
  • fitnesz edzés.

Tárolás

  • Kis helyen is elfér
  • Könnyen szállítható

Műszaki adatok

Felület: Csúszásmentes

Vastagság: 10 mm

Anyagösszetétel

Anyaga: PVC
Termékleírás
Sportvilág