Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 2.168.463 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: Vezetékes: 061/427-0297 | sportvilag@sportvilag.com

Garlando Princesse 6 billiard asztal

935.940 Ft
db  
Termékadatok
Rövid leírás:
Igazán exclusive ajánlatunk minden a tömegből kitűnni vágyó, billiardot szerető vásárló fiyelmét felkelti.
Termékleírás
Ez az asztal kifejezetten elegáns lakások mindennapi életközegébe lett tervezve. Az asztal kialakítása precíz, megmunkálása első osztályú. A termék bútor minőséget képvisel.

A billiard asztal teljes értékű, extravagáns megjelenésű ebédlőasztalként is funkcionál. A fedőlap az asztal tartozéka, használat közben az asztal lapjának alján található tartókban tárolhatjuk.

A mahagóni fa asztal nem szokványos a billiárd asztalok körében, bútorként is elegáns darab. Az asztal zsebei bőr borítást kapnak melyek igény szerint barna vagy fekete színűek lehetnek.

az asztal kizárólag 6 láb hosszú kivitelben készül. Az asztal lábain magasságállíthatók találhatók, melyek segítségével tökéletesen vízszinte állíthatjuk a játékteret.

Igény esetén az asztal zsebek nélküli Carambole verzióban is rendelhető. Ez a Pool asztal a professzionális billiárd asztalok minőségét nyújtja, olyan elegáns mint egy bútordarab. A posztó igény szerint klasszikus zöld, kék vagy vörös színben rendelhető.

A posztó magas minőségű (80% fésűsgyapjú, 20% nylon anyagú), hsszú élettartamú. Extra igények esetén amerikai típusú verseny posztóval is rendelhető az asztal
Sportvilág