Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 810.264 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: Vezetékes: 061/427-0297 | sportvilag@sportvilag.com

Rúgófal 100x40 cm MDF

Eredeti ár: 69.990 Ft
Akciós ár: 59.990 Ft
A készlet erejéig!
db  
Termékadatok
Cikkszám:
100681
Rövid leírás:

Pattogó labdák edzőfala a futballisták számára pótolhatatlan eszköz, mellyel fejleszthetik labdapattanó készségeiket, rúgási pontosságukat és reakciósebességüket. Ezt az innovatív kialakítást olyan szakemberek és futballrajongók számára készítették, akik szeretnék tudásukat a következő szintre emelni.

Labdapattanó edzőfalunk nagy teherbírású anyagokból készült, amelyek hosszú távú tartósságot biztosítanak. Fényvisszaverő felülettel rendelkezik, amely különböző mérkőzéshelyzeteket szimulál. Ez lehetővé teszi a játékosoknak, hogy a játék különböző aspektusaiban csiszolják tudásukat, mint például a labdairányítás, a passzpontosság és a kiszámíthatatlan helyzetekre való reagálás.

Labdapattanó edzőfalunk könnyen összeszerelhető és kényelmesen használható. Mind a pályán, mind a kertben vagy az udvarban elhelyezhető. Kompakt és hordozható, így bármikor és bárhol edzhet.

Képességi szintjétől függetlenül a fal tökéletes eszköz a technika tökéletesítéséhez és a reflexek fejlesztéséhez. Emelje játékát a következő szintre professzionális és tartós falunkkal.


• 
Ellenáll a  sérüléseknek és  az időjárási viszonyoknak. MDF lapból készült.
• Méretek kb.: 100x40cm • Súly: 19,4 kg stabillá teszi a terméket  • Feketére festett fal • Lehajtható hátlap • A falakon lévő lyukak  megkönnyítik a szállítást. termékkód: 100681

Termékleírás
Sportvilág