Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 314.966 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: Vezetékes: 061/427-0297 | sportvilag@sportvilag.com

Fékezőernyő

6.670 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
DA765
Rövid leírás:

 

 Fékezőernyő, amelynek segítségével a futás során nagyobb erőnlét fejlesztésen esik át a viselője, köszönhetően az ellenállásnak.

 

FÉKEZŐERNYŐ, 122X122CM, 

A futás az egyik legnépszerűbb és legismertebb sport az utóbbi időkben. Rengeteg, jobbnál-jobb futócipő jelent meg, amelyek biztosítják a kényelmes, fájdalommentes sportolást a sportolni vágyók számára. De mit lehet akkor tenni, ha az ember nem csak futni szeretne, de sokkal színesebbé szeretné tenni az edzését, valamint az erőnlétét is fejleszteni kívánja?

 De ez mi is pontosan?

A fékezőernyőt az ember derekára kell kötni. Futás közben az ernyő szél ellenállást fejt ki. Ennek köszönhetően nagyobb hatásfokkal tud fejlődni, növekedni az állóképesség.

A futás sebességével arányosan lesz nehezebb is. Minél gyorsabb tempóban futsz, annál nagyobb ellenállás jön létre az ernyőnek köszönhetően.

Ajánljuk mindazok számára, akik szeretnének nagyobb tempóban fejlődni, vagy esetleg érdekesebbé akarják tenni az edzésüket.

Az ernyő mérete: ~122x122cm.

 

 

Termékleírás
Sportvilág