Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 2.168.463 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: Vezetékes: 061/427-0297 | sportvilag@sportvilag.com

Egyensúlyozó Balance tréner

30.860 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
yak 04
Rövid leírás:

Egy ideális sportszer a mindennapi edzésekhez. Használatával rendkívül jól fejleszthetjük testünket, fizioterápiás célokra is kiváló. Segítségével rengeteg edzésmódszer és variációt találhatunk ki, szinte minden izmunkat megmozgathatunk.

Koordinációs félgömb elasztikus kötelekkel és fogantyúval, pumpával. A Balance Trainer átmérője 58 cm, magassága 25 cm. Nagyon sokoldalú termék az egyensúlyérzék, ügyesség, mozgáskoordináció, állóképesség és a testtudat, azaz a propriocepció fejlesztésére, de használható pilates és jóga gyakorlatok végzéséhez is. Mindezen felül fejleszti mélyizmokat, javítja a reakció időt.  A labdával számtalan edzésmódszert kipróbálható és variálható. Növeli az ízületi stabilitást, így a későbbi sérülések megelőzésére kiválóan használható. Térd, boka rehabilitációban is segítséget nyújt. A kötelek, fogantyúk segítségével hatékonyan lehet edzeni a vállakat és a karokat instabil környezetben.

Teherbírása: 150 kg

Elsősorban otthoni felhasználásra készült. Stoplis cipővel nem használható!

A csomag tartalma:
- Balance trainer
- Rugalmas fogantyúk
- Pumpa

Termékleírás
Sportvilág