Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 1.084.915 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<

6.950 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
20160603
Rövid leírás:

KÜLTÉRI SPORTPÁLYA BURKOLAT

Szélessége: 1000mm, hosszúsága: 1000mm, vastagsága: 30mm

Sportpálya burkolatunkat ajánljuk régi aszfaltos, betonos sportpályák, iskolaudvarok felújítására. A gumilap 30mm vastag 1000x1000mm méretű EN1177:2008 szabvány szerinti játszótéri minősítése HIC=1,00 méteres ütéscsillapítást biztosít.

Előnyös tulajdonságai:

  • csúszásmentes
  • vízáteresztő
  • fagyálló
  • rugalmas
  • esésvédő
  • UV-stabil

Az öntött rendszeresekhez képes 40%-al olcsóbb, kivitelezése gyorsabb. A gumi sportburkolat ellenállóbb a fizikai hatásoknak és élettartama hosszabb, mint az öntött technológiáké. Iskolaudvaroknál fontos szempont, hogy rendezvényeken is használható, mivel kibírja az alkalmi (tűsarkú) cipővel való közlekedést is. Iskoláknak kifejezetten ezt a típusú burkolatot ajánljuk a nagyobb, nem mindig sport célra történő igénybevétel és a költséghatékonyság miatt.

Az ár  1 lapra azaz 1 nm -re vonatkozó bruttó 6950 Ft

Összekötő csap db ára bruttó 160 Ft

 

Termékleírás

Alapesetben, amennyiben a meglévő sportpálya burkolat javítható, akkor ragasztásos technológiával rögzítjük a burkolatot. Amikor az alap nem javítható, akkor körbeszegélyezzük és kőzúzalékkal feltöltjük és tömörítjük és erre fektetjük műanyag csapos illesztéssel a gumilapokat. Ezek a technológiák sokkal korszerűbbek, mint a korábban használatos hagyományos sóderágyas / fektető homokos technológia, mivel korábban a sóderágy esetén a gumilapokon átszivárgó víz elmosta az ágyazatot, míg az új technológiák alkalmazásával (beton, kőzúzalék) az alap stabil marad. Így a gumilap sem tud később kagylósodni, deformálódni.

 

 

Az „A” típusú 100x100 cm méretű gumilapok alsó része vízelvezető párnás kialakításúak. Szegő- és fél elemek nem kaphatók, mivel a gumiburkolat könnyen, kézi fűrésszel méretre szabható.

Annak érdekében, hogy a gumilapok ne mozduljanak el, két oldalát (külön megrendelés esetén) 4-4 db 6 mm átmérőjű furatokkal látjuk el. Összekapcsolásukat a hozzá rendelhető (vételár nem tartalmazza) műanyag összekötő csapokkal, soreltolással lehet megvalósítani. Helyes lerakási formájukat a mellékelt ábra mutatja.