Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 1.800.564 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: Vezetékes: 061/427-0297 | sportvilag@sportvilag.com

Jógaszőnyeg, csúszásmentes, 6mm, Salta

4.700 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
110041
Rövid leírás:

A JÓGASZŐNYEGRŐL ÁLTALÁNOSSÁGBAN

A Salta jógamatrac rugalmas PVC anyagból készült, feltekerve könnyen szállítható. A hordozhatóságban segítségünkre lehet a (linkeljük be a táskát hozzá, ehhez a kicsi táska való)

Ezt a jóga matracot jóga stúdióknak vagy akár otthoni, hobbi felhasználásra egyaránt ajánljuk. A matrac a kiváló minőségű PVC-nek köszönhetően kiváló kopásállóság és hosszú élettartam jellemzi.

JÓGAMATRAC CSÚSZÁSMENTESSÉGE

Ez a jógaszőnyeg 6 mm-es vastagságának és csúszásmentességének köszönhetően minden álló és ülő gyakorlat végzésére kiválóan alkalmas. A jógaszőnyegen a gyártási folyamat során egy filmréteg képződik, ez miatt a matrac kezdetben még nem rendelkezik a maximális csúszásmentességével. A teljes csúszásmentesség eléréséhez a szőnyeget „be kell járatni”, ez a folyamat körül-belül 1-2 hetet vesz igénybe.

A jógamatrac zárt cellás kialakítású, emiatt nem szívja a nedvességet, ezért a páratartalom és a rákerülő nedvesség csökkentheti a csúszásmentességet. A tapadás biztosításához érdemes letörölni a nedvességet, hogy maximalizáljuk a tapadást.

JÓGAMATRAC TISZTÍTÁSA:

A jógaszőnyeg tisztítása rettentően egyszerű: elegendő csupán nedves, enyhén mosogatószeres ronggyal áttörölni vagy erősebb szennyeződések esetén kézzel, enyhén mosószeres, maximum 30C-os vízben mosni.

A terméket érdemes óvni a hosszan tartó közvetlen napfénytől, ugyanis az UV sugárzás roncsolhatja az anyagot, illetve kifakítja a színét.

JÓGAMATRAC HASZNÁLATÁNAK ELŐNYEI

Az ilyen vastagságú szőnyegek kényelmet és biztonságot nyújtanak. Kímélő jóga gyakorlatok során (ilyen a Hatha, kismama, regeneráló) egymást követik a különböző ászanák, amik közben közepes intenzitású fizikai hatás éri a testet. A jógamatrac a nyakcsigolyákat és az ízületeket is védi, illetve biztosítja a komfortot a gyakorlatok során.

MILYEN SPORTOKNÁL ÉRDEMES HASZNÁLNI?

Sokan úgy gondolnák, hogy a neve alapján csak és kizárólag a jóga során érdemes használni, azonban kiválóan alkalmas még pilates, fitnesz és bármilyen talajon történő gyakorlat végzéséhez.

JÓGASZŐNYEG TÁROLÁSA

  • Kis helyen is elfér
  • Könnyen szállítható
  • Hosszantartó, közvetlen fénytől óvjuk (hosszútávon a napfény fakítja a termék színét és az UV sugárzás roncsolhatja az anyagot)

MŰSZAKI ADATOK

Felület: Csúszásmentes
Vastagság: 6 mm

ANYAGÖSSZETÉTEL

Anyaga: PVC

 

 

A jóga a tested összes adottságát kihasználva segíti elő annak egészséges működését. Célja hogy rugalmassá, és hajlékonnyá tegye testedet. 6 mozgásfajtát tartalmaz: az izmok összehúzása, kinyújtása; préselése és csavarása; oldalra nyújtása; előre-hátra hajlítása és a test megfordítása.

Ez elsőre ijesztő lehet, azonban ha elkezded ezt a sportot, akkor a tested egyre inkább engedelmes lesz a gyakorlatoknak, és neked. Pontosan ezért ajánljuk bármelyik korosztálynak. Rendszeres gyakorlással az izmok rugalmasabbá, és erősebbé válnak, leginkább a tartásodért felelős vázizomzat.

Termékleírás
Sportvilág