Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 2.263.917 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: Vezetékes: 061/427-0297 | sportvilag@sportvilag.com

Aqua Marina: LAXO-320 kétszemélyes felfújható kajak készlet

Eredeti ár: 167.480 Ft
Akciós ár: 125.990 Ft
A készlet erejéig!
db  
Termékadatok
Cikkszám:
LA-320
Rövid leírás:

 

Ezt a sportot csak szeretni lehet, hiszen a vízen lebegve csodálkozhatunk rá a minket körülvevő világra. A LAXO kajak garantálja a kiváló minőséget és a lenyűgöző megjelenést! Hétvégi kiruccanásokat és nyaralásokat is feldob, hiszen kezdők és haladók számára is ideális, folyón és tavon egyaránt használható. A kajak merev, varrott, légkamrával ellátott DWF padlóval rendelkezik.A burkolatok rendkívül erős, prémium minőségű poliészterből készültek, így garantálják a tartósságot, a merev tartást, és az UV védelmet. A kajak belsőtere rendkívül tágas, így biztosítja a kényelmet és a stabilitást. A gumifogantyúk könnyebbé teszik a szállítást, a bostoni szelepek pedig az egyszerű felfújásért felelnek. Rendkívül kényelmes, hiszen magas, szivacsos háttámlájú prémium üléssel rendelkezik, valamint tárolózsebek is helyet kaptak benne. A nagy teherbírású hevedercsatoknak köszönhetően az ülések helyzete is állítható. A V alakú alsórész és a nagy teljesítményű uszonyos rendszer felel a kiemelkedően jó iránytartási képességért, a tágas fedélzeti hely pedig kényelmet és stabilitást nyújt.


Aqua Marina: LAXO kétszemélyes kajak specifikációk:
Hosszúság: 320 cm
Szélesség: 95 cm
Súly: 15 kg
Légkamrák: 2+1
Leeresztő szelepek: 1
Maximális terhelhetőség: 155 kg.
Egyszerre maximum két felnőtt ülhet benne.

Mi van a dobozban: 1 db LAXO kajak, 1 db hordozó táska, 1 db lábpumpa, 2 db ülés, 2 db KP-1 kayak evező és 2 db kajak uszony.

Termékleírás

Sportvilág