Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 3.475.046 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: Vezetékes: 061/427-0297 Mobil: | sportvilag@sportvilag.com

Multi Door Gym készlet

10.310 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
2568
Rövid leírás:

Multi Door Gym Trainer

 

Sokfajta testrészt megmozgató rugalmas heveder fogantyúval

Megoldás otthoni edzéshez, az összes fittségi szinten kiaknázza a felfüggesztéses tréning előnyét Az edzőtermen kívüli edzéshez fejlesztették ki: az összes olyan eszközt és edzést tartalmazza, amelyre az otthon tornázni vágyóknak szüksége van.

 • Az edzésben csak a saját testsúlyod használod
 • Erősítsd a mellkasod és a karjaid
 • Növeld a rugalmasságod, fokozd az állóképességed
 • Fejlesszd a törzsed
 • Többféle gyakorlathoz alkalmazható termék.

  Egylábas guggolás

  Forduljon arccal a Multi gym trénerrel szembe, és fogja meg a fogantyúkat. Egyik lábát felemelve találja meg az egyensúlyt azáltal, hogy felveszi a helyes testtartást. Majd guggolás harang-pozícióba a láb hajlításával. Ne emelje fel a sarkát a gyakorlat végzése közben! A karokat annyira használjuk, amennyire csak lehetséges.

  Csípőgyakorlat

  Feküdjünk a hátunkra és sarkunkat akasszuk a foggantyúkba. Vállakat és karokat a test mellett szorosan a padlóra szegezzük. A lábainkat V-alakúra nyissuk és végezzük a csípőemelgetést.

  Tricepsz nyomás

  Vegyük fel az alapállást, majd kezünkben a fogantyúval, nyújtsuk karunkat egyenesen a fejünk fölé. Egyenes testtartással, de kicsit előredőlve hajlítsuk karjainkat úgy, hogy a fülünkkel egy vonalban legyen. Nyomjuk ki a karokat, majd térjünk vissza a kiindulóhelyzetbe. Mellkasi gyakorlat

  Vegyük fel az alapállást kezünkben a fogantyúval. Ezután végezzük a gyakorlatot úgy, hogy a karokat egyenesen előre kitoljuk. A gyakorlat végzése közben figyeljünk a helyes tartásra.

  Back row gyakorlat

  Egyenes testtartással forduljunk szembe a multi gym trénerrel, és tartsuk a karokat egyenesen a fogantyúval. A felsőtestet húzogassuk a karjaink között. Közben zárjuk össze a könyököket a test előtt.

  Rézsútos lábemelés

  Feküdjünk a hátunkra és tartsuk a fogantyúkat a kezünkben. Emeljük fel lábainkat párhuzamosan, karunkat pedig vállszélességben nyissuk szét. Csavarjuk lábunkat annyira, amennyire csak tudjuk, majd térjünk vissza a kiinduló helyzetbe. Végezzük el a gyakorlatot mindegyik irányba, majd változtassunk oldalt.

Termékleírás
Sportvilág