Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 1.870.282 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: Vezetékes: 061/427-0297 | sportvilag@sportvilag.com

SMR henger kombinált felülettel, PVC-EVA, 33 cm, Salta

4.230 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
110115
Rövid leírás:

SMR HENGER KOMBINÁLT FELÜLETTEL, PVC-EVA, 33 CM, SALTA

Az SMR jelentése Self Myofascia Release, azaz saját izompólyáink felszabadítása.

A masszázshenger elsősorban sportolóknak lett kialakítva, az izompólyákban kialakult feszültségek feloldására, az úgynevezett trigger pontokban. Az izompólya egy hártya, ami körbeveszi az izomcsoportokat. Ha ez a hártya túl feszes, gátolhatja az izmok munkáját, fájdalomhoz vezethet, sérülést okozhat, lassíthatja az edzés utáni regenerációt. Emellett terápiás célokra, és rehabilitációra is egyaránt alkalmas. Javítja a vérkeringést, segít megtartani izmaink rugalmas állapotát. A letapadt izmokat, és a behegesedett szöveteket fellazítja, ezzel segíti a lebontott salakanyagok távozását a szervezetből. 

Termékelőnyök

Mire jó az SMR henger?

Az SMR hengerrel végzett gyakorlatokkal a test mobilitását fejleszthetjük, ami annyit jelent, hogy a bemerevedett testrészeket ellazítjuk különböző gyakorlatokkal.
Ezzel megelőzhetjük a sérüléseket, javítja a komfortérzetet és egyes gyakorlatokkal testrészeink mozgástartományát növelhetjük.

Mikor használjuk a terméket?

  • Edzés előtt 
Termékleírás
Sportvilág