Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 1.800.564 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: Vezetékes: 061/427-0297 | sportvilag@sportvilag.com

Explosive First Step (35 kg) ellenállás növelő öv

61.110 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
TR64
Rövid leírás:

Explosive First Step 35kg ellenállás növelő öv.

Termékleírás

Mi tesz egy sportolót naggyá? Erő, gyorsaság és robbanékonyság! Naggyá akarsz válni? Akkor az Explosive First Stepet neked találtuk ki! Plyometrikus gyakorlataidat végezd az Explosive First Steppel és emeld magasabb szintre edzésed! Mi is ez? Egy 190 cm-es Slastix®, mely 570 cm-ig képes nyúlni.

A Power-Pull Belthez Slastixot csatlakoztatunk, annak másik vége rögzítőhöz (pl. fal) vagy edzőpartneredhez kapcsolódik. A háromszög alakú gyűrűk és a Power-Pull Belt lehetővé teszik, hogy a sportoló 180 fokos mozgást végezzen minden irányba.

Legyél profi, sportoló vagy fitneszrajongó, eddz otthon vagy kiscsoportokban, ezt a terméket neked találtuk ki!

FITNESZ

Edzőteremfüggő vagy? Vagy egyszerűen csak szeretsz jó formában lenni? Bármelyik is legyen igaz rád, az Explosive First Stepet ki kell próbálnod! Ezzel a bámulatos eszközzel olyan gyakorlatokat hajthatsz végre, amikről eddig nem is gondoltad volna, hogy meg tudod csinálni. Csinálj lunge-ot háromféleképpen: mögötted az ellenállás és úgy, most fordulj szembe a rögzítéssel és végezd el ugyanazt a lunge-ot, végül vidd oldalra az ellenállást és csináld így a lunge-ot! Ugyanaz a mozdulat háromszor, de mégis mindegyik más. Ha egyszer kipróbáltad a Explosive First Stepet, megtudod, mi a különbség, és már nem is akarsz mást! Itt az idő, hogy azzá a sportolóvá válj, akivé mindig is akartál!

SPORT PERFORMANCE

Készen állsz, hogy edzésedet egy merőben új szintre emeld? Most itt a lehetőség! A Explosive First Step segítségével rátalálsz arra az ellenállásra, melyre az erőnöveléshez szükséged van. Végezz vele sprinteket, jumpokat vagy más mozdulatot, az Explosive First Step új szintre emeli az edzésed.

MINDEGY, MELYIK SPORTOT ŰZÖD: HA A LEGJOBB AKARSZ LENNI, EDDZ A LEGJOBBAL! 

Csomag tartalma:

•                    1 db Slastix® (190 cm),

•                    1 db Power Pull Belt,

•                    1 db rögzítő.

Ellenállás:

·         35 kg

Sportvilág