Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 1.800.564 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: Vezetékes: 061/427-0297 | sportvilag@sportvilag.com

DOUBLE GUN/erősség és ellenállás fejlesztő

83.520 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
DBG01
Rövid leírás:

Pakolj még több ütést és rúgást egy csomagba! Egyszerű, hatékony edzéstechnológiánk segítségével, mely az ellenállásra fókuszál, ellenfeleid nem értik majd, mi az, ami kiüti őket!

Termékleírás

A Double Gun legnagyobb ellenfeled és titkos fegyvered lehet. A Stroops® által kínált Slastix® ellenállás segítségével adj erőt az ütéseidhez és a rúgásaidhoz!

HOGY MŰKÖDIK?

A négy, egymástól független Slastixot® csatold a boka- és a csuklóhevederekhez, rögzítsd egy fix ponthoz vagy edzőpartneredhez (háttal) és hajtsd végre az MMA gyakorlatokat! A csuklóhevederek kényelmesen simulnak a csuklóhoz és a hüvelykujjakhoz, a bokahevederek pedig a bokához. (Megjegyzés: edzés közben ajánlott a póló viselete.) Fejleszd az erőd és állóképességed, hogy legyőzd a többi ellenfeleid!

JAVASOLT GYAKORLATOK

A Double Gun-nal az elvégezhető gyakorlatok száma végtelen, hiszen a bicepszre rögzíthető hevedernek köszönhetően a kezek szabadok. Adj ellenállást minden mozdulatodhoz (striking drill, standup, takedown)! A medicinlabda (dobás, elkapás) segítségével még erősebbé teheted karod! A csuklóhevedert ütéshez terveztük. A Slastix®-szal való ugrás segít a láberő növelésében és a függőleges ugrás fejlesztésében.

Sportvilág