Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 1.870.282 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: Vezetékes: 061/427-0297 | sportvilag@sportvilag.com

Futball labda Xtreme, 5-ös méret, Salta

9.780 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
125005
Rövid leírás:

Normál méretű Salta Xtreme futball labda, amely kiváló választás füves, vagy műfüves pályára.

FUTBALL LABDA XTREME, 5-ÖS MÉRET, SALTA

A futball az egyik legismertebb és legnépszerűbb sport Európában.

A focit két csapat 11-11 játékosa játssza. A játék lényege, hogy a megadott időn belül minél többször juttassuk az ellenfél kapujába a játékszert. Ha lejár az idő és az eredmény döntetlen, szabály szerint történik a további játék. A meccs eredménye lehet döntetlen, de lehet hosszabbítás is. Akár normális meccsként, akár 11-es párbajjal.

A sport legfontosabb eszköze a labda. Nem mindegy, hogy milyen méretű, anyagú eszközt vásárolunk, mert termekbe nem jó a keményebb anyagú, valamint a betonra, szabadba se jók azok a játékeszközök, amelyek puhább anyagúak, könnyedebb játékstílusra készültek.

Ezeknek a sporteszközöknek öt mérete van. Az első 3 gyerek méret, a 4-es méret junior, míg az 5-ös méret már a felnőtt. Ez egyébként a szabványos versenylabda méret.

A Salta Xtreme futball játékszer 1 mérettel, 5-sel rendelkezik. Kiváló választás mindenki számára, akik műfüves vagy füves pályán kívánnak játszani.

Mérkőzés labda, amely FIFA jelzéssel van ellátva.

Súlya: 0,5kg

 

 

Termékleírás
Sportvilág