Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 2.263.917 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: Vezetékes: 061/427-0297 | sportvilag@sportvilag.com

Futball labda Top Training, 4-es méret, Salta

5.460 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
125013
Rövid leírás:

Jó minőségű futball labda tréningekre, kis csapatok részére mérkőzésekre is kiváló. 5-ös méretben elérhető. FIFA Inspected követelményeinek megfelelő minőségű.

FUTBALL LABDA TOP TRAINING, 4-ES MÉRET, SALTA

A futball az egyik legismertebb és legnépszerűbb sport Európában.

A focit két csapat 11-11 játékosa játssza. A játék lényege, hogy a megadott időn belül minél többször juttassuk az ellenfél kapujába a labdát. Ha lejár az idő és az eredmény döntetlen, szabály szerint történik a további játék. A meccs eredménye lehet döntetlen, de lehet hosszabbítás is. Akár normális meccsként, akár 11-es párbajjal.

A sport legfontosabb eszköze a labda. Nem mindegy, hogy milyen méretű, anyagú labdát vásárolunk, mert termekbe nem jó a keményebb anyagú labda, valamint a betonra, szabadba se jók azok a játékeszközök, amelyek puhább anyagúak, könnyedebb játékstílusra készültek.

A labdáknak öt mérete van. Az első 3 gyerek méret, a 4-es méret junior, míg az 5-ös méret már a felnőtt. Ez egyébként a szabványos versenylabda méret.

A Salta Top Training futball labda 1 méretben, 4-esben kapható.

Súlya: 0,4kg

Termékleírás
Sportvilág