Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 1.800.564 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: Vezetékes: 061/427-0297 | sportvilag@sportvilag.com

Adidas Ligra teremcipő 2022

23.090 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
GX1262
Rövid leírás:
Adidas Ligra 7  fehér teremcipő


Az adidas Ligra 7 segít javítani a beltéri játékot. A légáteresztő hálós felsőrész kényelmesen tartja a lábát a meccs legintenzívebb pillanataiban is. A tapadós, többirányú külső talp és a megerősítések kombinációja tartást és stabilitást biztosít, miközben varázslatával elkápráztat. A szintetikus bőr  maximális kopásállóságot biztosít.



Ez a termék Primegreenből készült, amely nagy teljesítményű újrahasznosított anyagok kombinációja. A felsőrész 50%-a újrahasznosított anyagokból készült. Nem tartalmaz poliésztert.


Légáteresztő kialakítás Kopásálló szintetikus bőr

Adidas női teremcipő Ligra 7 W. Ez az adidas Ligra 7 cipő sokoldalú társa a beltéri sportokhoz. Amikor a játékos felveszi az izzadságot, a légáteresztő hálós felsőrész kényelmesen tartja magát. A minden irányban tapadó tapadást biztosító, tapadó külső talp és a támasztó rátétek kombinációja stabilitást biztosít a mozdulatok során. A lábujjrész szintetikus bőrének köszönhetően a cipő különösen robusztus.

SSZ: 450

Termékleírás
Sportvilág