Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 1.800.564 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: Vezetékes: 061/427-0297 | sportvilag@sportvilag.com

ASICS Gel-Court Hunter 2 Black teremcipő

29.390 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
1071A059-001
Rövid leírás:

A GEL-COURT HUNTER ™ 2 cipőt, amely nagyobb stabilitást és szabad mozgást biztosít a pályán, olyan versenyzőknek tervezték, akik szeretik a versenyt és fedett pályákon játszanak. Ezek a sportolók olyan kényelmes modellt keresnek, amely hatékony a többirányú mozgásokban.

A hálós rétegek növelik a légáramlást és segítik a lábak frissen tartását, míg a  kialakítás nagyobb rugalmasságot és szorosabb illeszkedést biztosít.

A felső rész Solution Dye módszerrel festett, ennek köszönhetően kevesebb vizet és festéket használnak, ezáltal környezetbarátabb gyártást biztosítanak.

A GEL ™ párnázó technológia az elülső lábfejben javítja az ütéselnyelést a simább leérkrzés érdekében. A futófelület forgási területének köszönhetően a cipők kiválóan fordulnak el, és mélyebb rugalmas barázdával is rendelkeznek a jobb rugalmasság érdekében a különböző irányú mozgások és hirtelen átmenetek során. 

  • A háló és a varrat nélküli felsőrész javítja a rugalmasságot
  • A körbefutó oldalsó konstrukció javítja a stabilitást
  • GEL ™ technológia az elülső lábakban
  • Környezetbarát megközelítés a tervezéshez
  • A futófelület rugalmas barázdái javítják a rugalmasságot

 Ssz: 437

 
Termékleírás
Sportvilág