Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 1.870.282 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: Vezetékes: 061/427-0297 | sportvilag@sportvilag.com

Atlasz 2 méteres hintaágy

300.970 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
SZER10
Rövid leírás:

Külső méretek:

Szélesség.:1300mm

Magasság.:   1850mm

Hosszúság.: 2450mm

Teherhordó elemeit átmérő 50x1.5 mm vastag csőből  készítjük.

Az ülőfelület hegesztett vashálós kivitelű, és 2m széles.

Támlája fokozatmentesen dönthető vízszintes helyzetig, amiben fixen rögzíthető a lehető leg egyszerűbb módon.

A  támla állítása, és rögzítése a legmodernebb lézer technikával készült alkatrészeket, és  innovatív elemeket tartalmaz.

Tervezésénél az első cél az volt, hogy elkészítsünk egy olyan hintaágyat, ami egyedülállóan tartós, esztétikus, nagy teherbírású, és minden helyzetben a maximális kényelmet nyújtsa.

A fém felületek, cégünknek egyedileg gyártott antracit metál porfestékkel 180 fokon beégetett szinterezési technikával felület kezeljük.

A párnákat 7 cm vastag szivaccsal gyártjuk, majd fríz borítás után levehető egyszínű huzattal borítjuk, ami esetleges szennyeződés esetén mosható.

A tetőszerkezet elkészítéséhez is felhasználtuk a leaser technológiát, ami a tető dőlésszögének  állítását teszi kényelmessé, és az eddig megszokott műanyag alkatrészekkel szemben probléma mentes tartós működést garantál.

A nagyméretű boltíves tető rögzítését a legnagyobb igénybevétel esetén is stabilan biztosítja.

Igény esetén víz és UV álló tetőt is gyártunk hozzá. Minden alkatrésze magyar gyártású ezért bármikor pótolható, beszerezhető.

Termékleírás

KÉRJÜK A RENDELÉSKOR A SZÁLLÍTÁSI DÍJ KIVÁLASZTÁSKOR VEGYÉK FIGYELEMBE A TERMÉK PARAMÉTEREIT!

A szállítás megrendelésénél egy darab - a leghosszabb oldalon mért - 170 centimétert meghaladó vagy 40 kg-nál súlyosabb termék esetén, a HÁZHOZSZÁLLÍTÁS opciót kérjük kiválasztani!

Amennyiben egyszerre több, nagyobb terjedelmű terméket vásárol, úgy a szállítási költség is arányosan nő, ez esetben kérjen egyedi ajánlatot!

Sportvilág