Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 2.949.239 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: Vezetékes: 061/427-0297 | sportvilag@sportvilag.com

Egyenes csúszda DFC SlideWhizzer SW- 04

Eredeti ár: 60.180 Ft
Akciós ár: 41.660 Ft
A készlet erejéig!
db  
Termékadatok
Cikkszám:
1328
Rövid leírás:

Ki nem szereti a csúszdát? Minden gyerek szereti a csúszdákat, de hagyományosan a gyerekek nem játszhatnak, ha esős vagy rendkívül hideg van  a szabadban. A Slide Whizzer megváltoztatta a játékot, és beltéren hozta létre a gyerekek szórakozását! A szülőknek nem is kell elhagyniuk a házat. Ez szinte bármilyen beltéri csúszdához rögzíthető, acél kerettel és kültéri lépcsőkkel együtt.

MOTOROS készség FEJLESZTÉSE: A csúszda nagyszerűen alkalmasak a kisgyermekek, óvodások és speciális igényű gyermekek  motoros készségfejlesztésére. A Slide Whizzer különösen hasznos azoknak a gyermekeknek, akiknek az egyensúlyérzetükön és a nagy motoros képességeiken dolgozniuk kell még esős vagy havas időben is, nincs szükség további felszerelés vásárlására. Tökéletes kisgyermekek partira és beltéri szórakoztatásra, ahol gyerekek lesznek! A Slide Whizzer az egyetlen csúszda, amelyre szüksége lesz a gyerekeknek!

BIZTONSÁGOS: A Slide Whizzer biztonságos és tartós, porréteggel ellátott acél kerettel, korlátokkal és állítható sávval (137 cm-ig) a lépcsőkhöz való rögzítéshez szinte bármilyen lépcsőt beltéri játszótérré alakíthat!

Könnyű összeszerelés és tárolás:   könnyen olvasható utasítások és a 3 szekcionált csúszda segítségével a Slide Whizzer gyorsan és egyszerűen összeszerelhető, hordozható és tárolás céljából leszerelhető.

A lépésekkel és a kiegészítő tartócsövekkel. Külső és beltéri használatra. Porbevonatú acél, korlátcső: 25,4x1mm. Összekötő rúd (a csúszópálya és a létra között ): 25,4x1mm.DFC SlideWhizzer

Termékleírás
Sportvilág