Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 1.800.564 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: Vezetékes: 061/427-0297 | sportvilag@sportvilag.com

Aqua Marina Coral SUP

Eredeti ár: 209.990 Ft
Akciós ár: 139.990 Ft
A készlet erejéig!
db  
Termékadatok
Cikkszám:
BT-21COP
Rövid leírás:

2022-es All-Around Haladó Széria

 

Az Aqua Marina Coral egy all-around kialakítású SUP deszka, ami kezdőtől egészen a profi szintig bárkinek ajánlott. Magas minőségének és sokoldalú kialakításának köszönhetően rendkívül kellemes, egyenletes evezés élményt biztosít. Tökéletes a nyugodt vízen való evezgetésre és a kisebb hullámok befogására is.

A Coral deszka élénk, egyedi színvilágával a világ bármely strandján kitűnhetünk a tömegből! A 2022-es évben a csomaghoz tartozó kiegészítők dizájnja is tovább fejlődött, így tökéletesen illenek a SUP deszkához.

A Drop Stitch Light technológiájának és a gyártó jellegzetes HF Welding technilógiájának ötvözésével a Coral deszka súlya anélkül lett kifejezetten könnyű, hogy bármit veszítene a merevségéből.

A 2022-es Aqua Marina all-around alakú Advanced deszkái minden kétséget kizáróan tapasztalati szinttől független minden deszkázó kedvencei lesznek. Az új dizájnnal készült SUP deszkák élénk színei messziről kitűnnek a tömegből! Kialakításuknak köszönhetően a deszka és a hozzá tartozó kiegészítői is elférnek az ajándékba járó Aqua Marina hátizsákban, így hordozásuk kényelmes és egyszerű hosszabb távokon is!

Drop Stitch Light Technológia

Minőségi konstrukció, könnyen szállítható, mégis megfizethető kivitelezés.
1. Dupla falú, Drop Stitch mag
2. Könnyű, nyomott tarpaulin ponyva réteg
3. Első oldalsó, erősítő PVC réteg
4. Második oldalsó, erősítő PVC réteg
5. EVA állórész

Technikai adatok:
Model: CORAL 10'2"
Hossz: 10'2" / 310 cm
Szélesség: 31" / 78 cm
Vastagság: 4.7" / 12 cm
Űrtartalom: 230 l
Nettó súly: 19.0 lbs / 8.6 kg
Max. Teherbírás: 231 lbs / 105 kg
Max. levegő nyomás: 15 psi

A szett a SUP deszka mellett továbbá tartalmaz 1 db Aqua Marina hátizsákot, 1 db kétutas Aqua Marina Action pumpát, 1 db Aqua Marina szkeget, 1 db Aqua Marina Sports III evezőt és 1 db Aqua Marina biztonsági Leasht és 1 db hordozó szíjat is!

Használat előtt-után, amikor a deszka nem vízen van, nem szabad a napon hagyni, csak is kizárólag árnyékban szabad tárolni! A napon megnövekszik a nyomás a deszkában, alulról sem kap hűtést a víz által, így felfújt állapotban túlnyomás keletkezik és deformálódhat a deszka.

Termékleírás
Sportvilág