Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 1.800.564 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: Vezetékes: 061/427-0297 | sportvilag@sportvilag.com

Garlando Alexandra 7 billiard asztal

498.400 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
SKU_486685
Rövid leírás:

A Garlando választékának legújabb "home line" billiárd asztala. A Princesse és Virginia sikerein felbuzdulva megalkották ezt az elegáns ám mégis szolid modellt.

Termékleírás

Az asztal klasszikusan szolid vonalai jelzik hogy nem egy giccses termék került ki a tervezők kezei közül. Az asztal kiváló játékélményt nyújt. MDF alapú játéktérrel szintúgy készül mint pala alapúval. Különböző tudású játékosok élvezetes játékot folytathatnak rajta. A tradicionálisabb pala alapú játéktér a gykorlott játékosoknak kedvez. Anyaga magas szilárdságú, kemény magú 20mm vastag fa alapú anyag, feketére fényezve. Az asztal lábai 20mm vastag MDF alapanyagúak, színük meggyfa szín árnyalatú. Az astal lábazata magasságállítókkal van ellátva. Ezek segítségével bármilyegyenetlen padlón tökéletesen vízszintesre hozhatjuk a játékteret.

Az asztal játékterének alapja pala tábla, melyet magas minőségű posztó (80% fésűsgyapjú, 20% nylon) borít. A posztó választható klasszikus zöld, piros vagy kék színben.

A játéktér igény szerint pala lap kialakítás helyett rendelhető 19mm vastag MDF lemez rendszerű kialakításban is. A posztó szintén magas minőségű (80% fésűsgyapjú, 20% nylon) anyag.

Az asztalhoz igény szerint három részes fedő is vásárolható, mellyel az asztalt lefedve, irodai vagy étkező asztalként is funkcionálhat.

A mandíner falak K66 profilú nem deformálódó gumiból készülnek, a zsebek 9cm átmérőjűek.

Az asztal tartozéka 2 db 122 vagy 144 cm hosszú dákó, egy szett 57mm átm. "Standard" pool golyó és háromszög.

A termékre 2 év garancia vonatkozik.

 

A szállítási költrég miatt kérje egyedi ajánlatunkat!

Sportvilág