Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 2.307.963 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: Vezetékes: 061/427-0297 | sportvilag@sportvilag.com

Koordinációs hatszögkészlet

Eredeti ár: 16.540 Ft
Akciós ár: 12.730 Ft
A készlet erejéig!
db  
Termékadatok
Cikkszám:
CH45
Rövid leírás:

12 db-os koordinációs hatszög készlet hordtáskában. A koordinációs hatszög előnye, a koordinációs karikával szemben az, hogy a darabok szorosan egymáshoz illeszthetőek, ezáltal bármilyen alakú, szabályos mintázat kirakható belőle. Az összekapcsoló műanyag alkatrészek meggátolják az elemek egymástól való eltávolodását. A készlet tartalma: 12 db sárga hatszög, 1 db hordtáska.

A koordinációs karika sokoldalúan használható hatékony edzéssegítő eszköz. Használata javítja a mozgást, a koncentráló képességet és fejleszti az erőnlétet.

Koordinációs létra egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy arra ösztönzi az idegrendszert, hogy a begyűjtött információk alapján minél több izomcsoportot gyorsabb mozgásra késztessen. Ennek köszönhetően segítségével fejleszthetjük gyorsaságunkat, reakcióidőnket vagy egyensúlyunkat és nagy szerepet játszik a sérülések megelőzését célzó edzésekben is.

Használata már gyerekkorban ajánlott, hiszen a lábmunkát és a ritmusérzéket jobb minél fiatalabb korban elkezdeni fejleszteni.
Kialakításának köszönhetően rendkívül sokoldalú eszköz, így tökéletes akár teniszezők számára is a robbanékonyság és a pályán való specifikus lábmozdulatok fejlesztésére.

A koordinációs létra napjainkban majdnem minden sportág elengedhetetlen kellékévé vált, már az utánpótlás korosztályokban is!

A létra elemekre szedhető és más kívánt alakzatokba állítható össze, ezzel tovább növelve az elvégezhető gyakorlatok számát.

 

 

Termékleírás
Sportvilág