Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 1.800.564 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: Vezetékes: 061/427-0297 | sportvilag@sportvilag.com

Gerely Polanik Space Master verseny hegyes végű 700 g

114.000 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
SM10-700
Rövid leírás:


A Space Master gerelyek kifejezetten versenyekre készültek. A gerelyt maximális merevség és ultra vékony szűkített szár vég jellemzi. Galvanizált, vastag cink réteggel bevont acél heggyel és porfestett dúralumínium szárral rendelkezik.

A gerelyek teljesen új technológiával készülnek ami garantálja a magasabb precizitást és súly eloszlást. Módosított anyagú dúralumíniumból készül, mely nagyobb merevséget biztosít mint az átlagos gerelyek. A gerely súlya és dimenziói az IAAF minősítés határait súrolja, ezáltal maximalizálva a dobótávolságot. A gerely markolata is új, szintetikus belsővel és pamut szövéssel készül. A festés a Polanik első alumínium gerelyeit idézi meg 1985-ből.

Technikai adatok:
 - Súly: 700 g
 - Dobástartomány: 85 m
 - Anyag: galvanizált acél hegy, pamut kötés, dúralumínium test
 - Porfestett
 - Szín: Áttetsző lime
 - IAAF hitelesített (I-11-0540)

 

A POLANIK egy lengyel márka, amely már több mint 45 éves múlttal rendelkezik. Főként atlétikai sporteszközökre specializálódott. Több atlétikai rendezvényen, nemzetközi versenyen is részt vesznek termékei, mivel palettáján több olyan termék is szerepel, amely rendelkezik a Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) tanúsítványával. Magas színvonalú atlétikai termékek gyártásával a sportolók sikerességéhez járulnak hozzá. A Polanik a lengyel Atlétikai Szövetség partnere és szállítója, valamint a Cseh Atlétikai Szövetség hivatalos beszállítója is. 

A kiszállítást csak Budapest és Pest megye területén vállaljuk.

Termékleírás
Sportvilág